Drop-in 30/5-17. Fokus på programmering.

Kungsbacka makerspace är en arena där makers av alla de slag kan träffas, utbyta idéer och skapa tillsammans. Vi vill öka möjligheten för människor att finna nya kontakter och skapa nya vägar i en lärande, innovativ gemenskap.

Vi riktar oss till alla med passion och nyfikenhet för kreativt skapande med olika material, teknik, media och metoder, alla som vill dela med sig av kunskap och kompetenser inom ex teknik, elektronik, programmering, design, innovation, företagsamhet hållbarhet mm. En miljö där kunskap, verktyg och idéer smälter samman.

Alla är varmt välkomna att skapa och utveckla framtid tillsammans med oss!

Kungsbacka makerspace är en fristående, partipolitiskt och religiöst obunden idéell förening. Föreningen har till en början kostnadsfritt medlemskap och de event vi erbjuder är öppna för alla. Som medlem har du möjlighet att vara med och påverka föreningens och makerkulturens framtid i Kungsbacka och genom det bidra till den digitala och tekniska kompetensen och utvecklingen.

Engagera dig! Vill du vara med i föreningen? Anmäl dig här:

Följ på Facebook Kungsbacka makerspace och makerfestival